Word Vriend van de Stevenskerk!

Meld u aan als vriend van de Stevenskerk. De stichting Vrienden van de Stevenskerk is door de overheid aangemerkt als culturele ANBI. Uw bijdrage is daardoor, onder bepaalde voorwaarden, voor 125% fiscaal aftrekbaar.

De Stevenskerk - huis voor kunst, cultuur en bezinning van Nijmegen

De Stevenskerk is misschien niet het oudste, maar beslist het indrukwekkendste monument van de stad. De Stichting Vrienden van de Stevenskerk wil dit historische erfgoed weer een centrale plaats geven in de Nijmeegse samenleving. Ze wil van de kerk een levend monument maken waar altijd iets te doen en te beleven is op het gebied van kunst, cultuur, historie en religie. Als samenbindende factor in de stedelijke gemeenschap krijgt de Stevenskerk zo nieuwe betekenis.

De kerk wil een oecumenisch, cultuurhistorisch, multicultureel en kunstzinnig centrum zijn voor alle geledingen uit de Nijmeegse samenleving. Daarvoor heeft de Stichting Vrienden van de Stevenskerk ook de hulp nodig van al die geledingen uit de stad en de verre omgeving. Voelt u zich betrokken bij de Stevenskerk, ondersteun ons dan en wordt Vriend van de Stevenskerk. Hoe meer vrienden, hoe sterker wij staan. U bent al Vriend van de Stevenskerk met een jaarlijkse bijdrage vanaf minimaal € 35,00.

Aanmelden als Vriend van de Stevenskerk

Ja, ik doe mee! Ik machtig de stichting Vrienden van de Stevenskerk om voor een periode van minimaal één (1) jaar tot wederopzegging het volgende bedrag van mijn rekening af te schrijven: 

Per maand:
Per jaar:
Ander bedrag in € (per maand/jaar/eenmalig):
Bijzondere bijdrage:  
Bijdrage zonder machtiging:  
Aanhef:*
Voorletters:*
Achternaam:*
Straat:
Huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*
Bankrekeningnummer:

Eenmalige donatie of meer informatie?

Wilt u een eenmalige donatie doen? Dat is mogelijk. Het rekeningnummer van de Stichting Vrienden van de Stevenskerk is NL75 RABO 0135 8286 78. U kunt ook direct contact met ons opnemen door een e-mail te sturen.

 Privacybeleid